fbpx

Cadeau VouchersVerras iemand met de cadeau voucher van Sjaba wellness

Cadeau Voucher van Sjaba wellness

Wilt u iemand weer eens echt verrassen? Geeft dan een cadeau voucher van Sjaba wellness.

Als bedrijf kunt u bij ons ook vouchers bestellen om uw medewerker te belonen met bijvoorbeeld een heerlijke ontspanningsmassage. Bel ons om te vragen naar de mogelijkheden.

De cadeau vouchers kunnen tegen inlevering gebruikt worden voor een massage, gezichtsbehandeling of wenkbrauw behandeling.
De vouchers zijn niet om te wisselen voor geld en wij geven ook geen geld terug als u niet het hele bedrag besteed.

U kunt de voucher voor ieder gewenst bedrag bij ons bestellen.

Jouw voor- en achternaam (aanvrager)*Vul hier jouw naam in (aanvrager), mochten we contact op moeten nemen dat we weten dat we de juiste persoon spreken en niet dat we de verrassing al verklappen door met de ontvanger van de voucher contact op te nemen.
Jouw mobielnummer (aanvrager)*
Jouw emailadres (aanvrager)*
Wat mag er op de voucher komen?*Vul hier het bedrag in wat we op de voucher mogen zetten, bijvoorbeeld €50,00 maar we kunnen ook een behandeling uitschrijven op de voucher, bijvoorbeeld - Sjaba ontspanningsmassage van 60 minuten
Persoonlijke boodschapTip! vergeet niet om je persoonlijke boodschap af te sluiten met je naam, anders weet de persoon die hem ontvangt nog niet van wie die de voucher heeft gekregen. Als je dit vak leeg laat krijg je een blanco kaartje waar jezelf iets op kunt schrijven
0 (Max. 300 Characters)
Ophalen of gratis laten bezorgen in Helmond? (buiten Helmond, + € 1,92 voor de postzegel)*Vul hier in 'Ophalen + datum en tijdstip dat je de voucher zou willen ophalen' of vul hieronder het adres in waar we hem mogen bezorgen/versturen

Wil je de voucher laten bezorgen of versturen? Vul dan hieronder de adres gegevens in.

 

* Bij bezorgen of versturen wordt de cadeau envelop in een blanco verzend envelop afgeleverd. Het maakt dus niet uit welk adres of tenaamstelling hierop komt te staan. Zodra jij de envelop in handen hebt kan je de cadeau envelop uit de verzend envelop halen.

 

Er zijn dan drie opties:

  1. We bezorgen of versturen de cadeau voucher eerst naar jou toe. Vul dan nogmaals jouw eigen naam en adres in.
  2. We bezorgen of versturen direct voor jou de cadeau voucher aan de persoon aan wie jij de cadeau voucher wilt geven. Vul dan de naam en het adres in van de persoon die van jou de cadeau voucher krijgt.
  3. We bezorgen of versturen de cadeau voucher naar een willekeurig adres waar jij de voucher kunt ophalen. bijvoorbeeld je buren of je werk.

Tip!: Woont de persoon die de cadeau voucher van jou krijgt bij jouw in huis? Laat dan de cadeau voucher bijvoorbeeld bij je buren bezorgen. Dan voorkom je dat de persoon die de voucher van jou krijgt hem al eerder in de brievenbus vindt dan de bedoeling is.

Naam van de ontvangerJouw naam als we de voucher eerst naar jou toesturen of de naam van degene die de voucher krijgt als we de voucher direct naar de persoon sturen voor wie de voucher is
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Verstuur