fbpx

Behandelingen Kom alleen of met z'n tweeën genieten van onze unieke behandelingen

Treatments bij Sjaba wellness - Massage & Health

Oliemassages

SJABA MASSAGE - 30 min
nek, rug en schouders€ 35,00
SJABA MASSAGE - 45 min
nek, rug, schouders, armen en handen€ 45,00
SJABA ONTSPANNINGSMASSAGE - 60 min
hele lichaam€ 55,00
SJABA ONTSPANNINGSMASSAGE - 75 min
hele lichaam€ 67,50
Deep Tissue / Sport Massage - 60 min
hele lichaam€ 55,00
Deep Tissue / Sport Massage - 75 min
hele lichaam€ 67,50

Zwangerschapsmassage

ZWANGERSCHAPSMASSAGE - 60 MIN
Na 4 maanden zwangerschap€ 55,00

Hotstone massage

HOTSTONE MASSAGE - 60 MIN
Combinatie van massage en warme stenen€ 60,00

Voetreflexmassages

VOETREFLEXMASSAGE - 60 MIN
"The Zone Therapy"€ 60,00

Thai Yoga Massages

THAI YOGA MASSAGE - 60 MIN
Thaise massage zonder olie€ 55,00

Kindermassages

KINDERMASSAGE - 40 MIN
kinderen tussen de 4 en 12 jaar€ 25,00
KINDERMASSAGE - 60 MIN
kinderen tussen de 4 en 12 jaar€ 30,00
TIENERMASSAGE - 60 MIN
kinderen tussen de 13 en 17 jaar€ 45,00

Wenkbrauwen

ALLEEN NOG TE BOEKEN
I.C.M. EEN GEZICHTSBEHANDELING
---
WENKBRAUWSTYLING
epileren, modelleren en waxen€ 10,00
WENKBRAUWEN VERVEN
Uw eigen natuurlijke kleur€ 10,00
LIP WAXEN
Voor een mooie uitstraling€ 9,00

Gezichtsbehandelingen

IN 2021 HEBBEN WE NIEUWE
GEZICHTBEHANDELINGEN
VAN [ COMFORT ZONE ]
BINNEKORT MEER NIEUWS!

In onze praktijk worden GEEN erotische massages gegeven. Uw respect ten aanzien van onze therapeuten stellen wij zeer op prijs. Onze behandelingen zijn uitsluitend op therapeutische basis georiënteerd.


NEW! Voetreflexmassage

Deze massage zorgt voor een optimale werking van het uitscheidingsstelsel, met andere woorden de nieren, lever, blaas en urinewegen, maar ook de longen en de huid. ✅ Het werkt goed voor een betere bloedsomloop en lymfedrainage. ✅ verlicht stress en spanning. ✅ kan helpen om pijn te beheersen. ✅ creëert homeostase en herstelt energie.

Gezichtsbehandelingen

Naast de populaire Complete Gezichtsbehandeling hebben we nu 3 geweldige nieuwe gezichtsbehandelingen aan het assortiment toegevoegd. U kunt kiezen uit een korte masker behandeling, een anti-aging gezichtsmassage of een Facial detox massage.

Duo Massage / Behandelingen

Onlangs is Sjaba wellness verhuisd naar de nieuwe locatie in Mierlo-hout en kunnen wij 2 behandelingen gelijktijdig aanbieden in dezelfde ruimte. Heerlijk tegelijk genieten met uw partner, vriendin of vriend of met wie dan ook. Uiteraard heeft u beiden de keuze welke behandeling u wenst. Duo-behandelingen zijn uitsluitend op afspraak mogelijk.

Sjaba Ontspanningsmassage

De Sjaba Ontspanningsmassage is een combinatie van de klassieke Zweedse massage en een milde vorm van Thaise massage.
Bij deze massage maken we gebruik van drukpunten, wrijvingen en pure amandelolie. Binnen de door u gereserveerde tijd kunt uzelf bepalen hoe wij het beste de massage kunnen verzorgen. Wilt u het iets steviger of toch iets meer ontspannend. Wilt u meer aandacht aan bijvoorbeeld uw rug, nek, schouders of benen? Laat het ons weten. De rest wordt uiteraard vakkundig door de masseuse ingevuld.

Deep Tissue Massage

Bij de Deep Tissue massage wordt gebruik gemaakt van speciale technieken waaronder het effectief gebruik van de duim, ellebogen en palmen voor het diep graven in de verschillende pijn- en stresspunten vaak geassocieerd met inspannende lichamelijke activiteiten

Deze behandeling bevordert de verhoging van de bloedtoevoer en de afbraak van littekenweefsel, het maakt de spanning blokkades en knopen los en helpt de flexibiliteit van de gewrichten en spieren te verbeteren.

Stoelmassage

Stoelmassages geven wij alleen nog op locatie bij bedrijven.
Wilt u uw personeel even een energie boost geven? Wij kunnen bij u op kantoor korte massage sessies verzorgen van ongeveer 20 minuten per persoon. Op de speciale massage stoel kan in korte tijd een effectieve rug-, nek, schouder- en armmassage gegeven worden. Er wordt geen olie gebruikt en de personen kunnen gewoon hun kleding aanhouden. Ideaal om zo tijdens alle drukte even snel de spieren weer lost te krijgen.
Bent u geïntresseerd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kindermassage

Bij kindermassage gaat het om de aanraking en liefdevolle massage van het kind en minder om het masseren van de spieren. Aanraking maakt het hormoon (oxitocine) aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat het gevoel van ontspanning en veiligheid toeneemt en dat de hoeveelheid adrenaline afneemt. Hierdoor kan het kind beter concentreren, ontwikkelen, rustiger slapen en zal stress verminderen. Een kind dat goed in balans is ontwikkelt een beter immuunsysteem, bevordert de spijsvertering en bloedcirculatie en zal het zelfvertrouwen versterken.